top of page
Zoeken

Waarom zijn de fotoproducten niet inbegrepen?


Lieve iedereen,


Ik wijd deze post aan het onderwerp fotoproducten. Ik heb er bewust voor gekozen om deze niet toe te voegen aan de pakketten die je kan kiezen als je een shoot boekt. Dit omdat je dan hoogstwaarschijnlijk betaalt voor iets wat je eigenlijk niet wilt. We leven in een digitaal tijdperk, wat wilt zeggen dat mensen tegenwoordig veel liever hun foto's digitaal hebben voor gebruik op telefoon, computer, iPad etc. Mede daardoor heb ik er voor gekozen om de foto's die je ontvangt, in de best mogelijke kwaliteit digitaal af te leveren. Op deze manier kan je dus zelf kiezen wat je met je foto's wilt doen. Ook als je ze wilt afdrukken ben je dus niet verplicht om dit bij mij te doen, daar je zelf de bestanden in beste kwaliteit hebt.


Waarom zou je dan wel een fotoproduct bij mij kopen na de shoot? Nou er zijn verschillende redenen.... Ten eerste verscherp ik de foto op een bepaalde manier voordat ik deze laat afdrukken. Dit is iets wat ik in photoshop doe en dus een stap die je mist als je particulier print. Ten tweede werk ik samen met een drukkerij waar alleen fotograven hun producten kunnen bestellen. Hun kleurengebruik en kwaliteit is echt fenomenaal (er is een mega verschil t.o.v. de bekende plekken waar je als particulier je fotoproducten kan bestellen). Ten derde kan ik advies geven over de soorten fotoproducten, maten (eventueel naar juiste formaat croppen), en bijvoorbeeld een heel mooi album samenstellen door mijn creativiteit die ik ook hier los laat.


Er bestaat altijd de optie om fotoproducten bij mij te kopen van een gedane shoot. Dit kan dus altijd nog. Wanneer is gekozen voor het gouden pakket of een platinum upgrade ontvang je bovendien nog eens 20% korting op deze producten. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De bestelde producten kunnen afgehaald worden in de studio, daar ik ze eerst volledig controleer om de juiste kwaliteit te kunnen waarborgen.


Ik maak elk jaar een paar fotoalbums van mijn dochter, gewoon omdat ik het ontzettend leuk vindt om te doen en je op die manier nog meer doet met de gemaakte foto's dan alleen op je telefoon hebben en gebruiken als whatsapp plaatje :-). Ook zijn er momenteel een paar mooie wallarts in de maak om mijn studio wat op te vrolijken.


Ik heb nog nooit de vraag gekregen waarom ik mijn pakketten aanbiedt zonder fotoproducten (ik weet dat er andere fotograven zijn die dit namelijk standaard in hun pakketten stoppen), maar kan me voorstellen dat sommige van jullie zich dit wel hebben afgevraagd. Als ik dergelijke producten toevoeg moet ik mijn prijs ook verhogen en ik vind het fijner als iedereen gewoon kan kiezen wat hij/zij wilt en daar dan vervolgens voor betaald.


Als er nog vragen zijn, stel ze gerust. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden indien interesse, vrijwel alles kan ik bestellen of regelen.


Liefs,


Nikki India89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page