top of page
Home: Welcome

Sitter

Een grote mijlpaal in het eerste jaar van je baby, is wanneer hij of zij zelfstandig kan gaan zitten. Dit is zonder twijfel een van de grappigste sessies omdat de meeste baby's nog niet mobiel zijn en gemakkelijk glimlachen. Hierdoor krijgen ouders een galerij vol met hun mooie, giechelende baby. Ook zorg ik er altijd voor dat er prachtige portretten tussen zitten, die de persoonlijkheid van jouw baby zo goed mogelijk weergeeft. Dit is tevens daarom ook een geweldige sessie voor oudere kindjes. Deze sessie is absoluut een favoriet van de ouders. Ik ben trots dat ik een onvergetelijke ervaring kan bieden en werk met op maat gemaakte sessies, zodat je een unieke reportage ontvangt. Een sitter shoot kan zowel op locatie als in mijn prachtige daglicht studio onder de rook van Amsterdam. De studio met aangrenzende paardenstal is omgeven door het Noord-Hollands Landschap, waardoor er ontzettend veel mogelijk is met alle luxe voorzieningen binnen handbereik. Ook is een combinatie mogelijk. 

Mijn stijl

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kleurrijk, dromerig, elegant en hier en daar een vleugje hippie. Ik werk graag met pasteltinten, omdat dit een zachte uitstraling geeft. Dit neemt niet weg dat er in overleg andere stijlen mogelijk zijn. Ik sta bekend om mijn unieke settings, outfits en props.

Boeken van een afspraak

Voor een sitter mijlpaal sessie, raadt ik aan dit in te plannen wanneer de baby tussen de 6 en 10 maanden is. Elk kindje ontwikkelt zich anders, daarom is dit een flexibele afspraak. Wanneer jouw baby kan zitten, plannen we na 2 weken een definitieve datum. Elk ander moment is natuurlijk ook mogelijk, dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor een gewone sitter sessie, maakt het niet uit op welke leeftijd dit gebeurt. Neem gerust contact met mij op om de sessie te boeken en verder te bespreken. Het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet, aangezien mijn agenda zich snel vult. 

 

Overleg

Alle sitter sessies zijn speciaal op jou en jouw kindje afgestemd en bevat een consultatiesessie met mij. Dit kan zowel bij mij in de studio als telefonisch. We bespreken tijdens deze sessie ideeën over kleding,  poseren, locatie, props en stijl. Ik zal nauwkeurig met je samenwerken en zorgvuldig luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen, om ervoor te zorgen dat je een ontspannen fotosessie voor je kindje zult hebben. Zodra je sessie geboekt is, ontvang je alle benodigde informatie per mail om je voor te bereiden op de shoot.

 

Garderobe

Mijn studio staat vol met een enorme assortiment aan prachtige achtergronden, kleding, haarbandjes, props en andere accessoires. Ik werk alleen met de beste en mooiste materialen. Omdat ik graag uniek werk lever voor elke klant, is er oneindig veel keuze. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit meer dan 90 verschillende achtergronden. Alles wordt na elke sessie gewassen met wasmiddelen die vrij zijn van agressieve chemicaliën. Voel je vrij om eigen kleding mee te nemen voor de shoot, indien je een specifiek idee hebt. 

Jouw sitter shoot

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jij en jouw kindje een comfortabele, unieke en leuke shoot hebben. Tijdens deze gepersonaliseerde fotoshoot zal ik jou daarom vakkundig begeleiden op het gebied van poseren, garderobe en meer. Ik reserveer ongeveer 60 minuten voor de sitter sessie maar dit is volledig afhankelijk van de leeftijd van jouw kindje. Hoe jonger deze is, hoe korter de aandachtsspanne. Er staan biologische babyproducten klaar, om je kleintje na afloop mee te wassen en te verzorgen. Om jullie shoot zo prettig mogelijk te maken, staan er ook biologische drankjes klaar alsook mineraalwater. 

Retoucheren

Professionele foto-retouchering is inbegrepen in jouw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking. Terwijl ik me richt op het creëren van een natuurlijke uitstraling, zal ik de foto's naar wens bewerken. Ik bewerk de foto's in tegenstelling tot veel andere fotografen allemaal handmatig, hier zit veel tijd in. Op deze manier creëer ik mijn eigen unieke signature look. Na de shoot kies je het aantal foto's uit dat je wilt ontvangen uit een gepersonaliseerd online keuze album, waar 60-80 foto's in zitten. De gekozen foto's worden vervolgens bewerkt en enkel deze ontvang je. Dit omdat kwaliteit bij mij boven kwantiteit gaat en enkel de bewerkte foto's uitstralen waar jullie mij voor gekozen hebben.

Prijzen

Druk op de onderstaande knop voor meer informatie over de verschillende pakketten.

bottom of page