top of page
Home: Welcome

Newborn

Tijdens mijn kenmerkende sessies voor pasgeboren baby's, leg ik de eerste levensdagen van jouw baby op een creatieve en unieke manier vast. Er is niets mooier dan fotografie van newborns, en ik weet hoe belangrijk het is om de meest waardevolle momenten van je gezin te bewaren. Ik ben trots dat ik een onvergetelijke ervaring kan bieden en pracchtige portretten kan maken die jou en het leven dat je hebt gemaakt te vieren. De newbornshoot kan zowel op locatie als in mijn prachtige daglicht studio onder de rook van Amsterdam. ​

Mijn stijl

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kleurrijk, dromerig, elegant en hier en daar een vleugje hippie. Ik werk graag met pasteltinten, omdat dit een zachte uitstraling geeft. Dit neemt niet weg dat er in overleg andere stijlen mogelijk zijn. Ik sta bekend om mijn unieke settings, outfits en props.

Boeken van een afspraak

Ik raad aan om de newborn shoot te doen in de eerste 5-14 dagen. De baby is dan nog erg slaperig en flexibel. Dit is het beste moment om die kostbare opgerolde houdingen vast te leggen. Hoewel prachtige beelden in elk stadium kunnen worden vastgelegd, moet je er rekening meer houden dat ik na die eerste dagen niet in staat ben om zulke slaperige en gekrulde houdingen te creëren en ik doe dit alleen na goed overleg. Neem gerust contact met mij op om de sessie te boeken en verder te bespreken. Het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet, aangezien mijn agenda zich snel vult. Een afspraak wordt in principe gemaakt tijdens de zwangerschap, op basis van de uitgerekende datum. Wanneer de baby geboren is leggen we de daadwerkelijke datum vast.

 

Overleg

Alle sessies voor pasgeborenen zijn speciaal op jou en jouw baby afgestemd en bevat een consultatiesessie met mij. Dit kan zowel bij mij in de studio als telefonisch. We bespreken tijdens deze sessie ideeën over poseren, locatie, props en stijl. Ik zal nauwkeurig met je samenwerken en zorgvuldig luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen, om ervoor te zorgen dat je een ontspannen fotosessie voor je baby zult hebben. Zodra je sessie geboekt is, ontvang je alle benodigde informatie per mail om je voor te bereiden op de shoot.

 

Garderobe

Ik heb een prachtige selectie aan achtergronden, kleden, dekens, flokati's, kleding, haarbandjes, props en andere accessoires. Ik werk alleen met de beste en mooiste materialen. Omdat ik graag uniek werk lever voor elke klant, is er oneindig veel keuze. Alles wordt na elke sessie gewassen met wasmiddelen die vrij zijn van agressieve chemicaliën. 

Jouw newborn shoot

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jij en jouw kindje een comfortabele, unieke en leuke shoot hebben. Tijdens deze gepersonaliseerde fotoshoot zal ik jou daarom vakkundig begeleiden op het gebied van poseren, garderobe en meer. Ik reserveer gemiddeld 3 uur voor de shoot en ga volledig af op het tempo van je baby. Zijn of haar comfort en veiligheid is veel belangrijker dan het bereiken van een mooie pose. In mijn studio zijn meerdere comfortabele ruimtes om te ontspannen en je baby te voeden. Voor het gemak is deze ruimte ook uitgerust met biologische babyproducten. Om je shoot zo prettig mogelijk te maken, staan er ook biologische drankjes klaar alsook mineraalwater. 

Retoucheren

Professionele foto-retouchering is inbegrepen in jouw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking. Terwijl ik me richt op het creëren van een natuurlijke uitstraling, zal ik de foto's naar wens bewerken. Ik bewerk de foto's in tegenstelling tot veel andere fotografen allemaal handmatig, hier zit veel tijd in. Op deze manier creëer ik mijn eigen unieke signature look. Na de shoot kies je het aantal foto's uit dat je wilt ontvangen uit een gepersonaliseerd online keuze album, waar 60-80 foto's in zitten. De gekozen foto's worden vervolgens bewerkt en enkel deze ontvang je. Dit omdat kwaliteit bij mij boven kwantiteit gaat en enkel de bewerkte foto's uitstralen waar jullie mij voor gekozen hebben.

Prijzen

Druk op de onderstaande knop voor meer informatie over de verschillende pakketten.

bottom of page