top of page
Home: Welcome

Cakesmash

Het eerste jaar van je baby is een waas van opwinding en mijlpalen. Nu dit eerste jaar er bijna op zit, is het tijd om te feesten. Een cakesmash is het perfecte feest om alle vreugde van de afgelopen twaalf maanden vast te leggen, om naar familie en vrienden te sturen als verjaardagsaankondiging of gewoon als afbeeldingen die je voor altijd zult koesteren. Een cakesmash is trouwens ook voor andere leeftijden ontzettend leuk om te doen! Na afloop vindt er nog een leuke splash sessie plaats. Ik ben trots dat ik een onvergetelijke ervaring kan bieden en werk met op maat gemaakte thema's, die het levensjaar van jouw kindje helpen vieren. De cakesmash vindt plaats in mijn prachtige daglicht studio onder de rook van Amsterdam.

Mijn stijl

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kleurrijk, dromerig, elegant en hier en daar een vleugje hippie. Ik werk graag met pasteltinten, omdat dit een zachte uitstraling geeft. Dit neemt niet weg dat er in overleg andere stijlen mogelijk zijn. Ik sta bekend om mijn unieke settings, outfits en props.

Boeken van een afspraak

Ik raad aan om de cakesmash shoot te doen ongeveer een maand voor de daadwerkelijke verjaardag. Op deze manier heb je de foto's op tijd binnen om ze als uitnodiging te kunnen gebruiken. Elk ander moment is natuurlijk ook mogelijk, dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Neem gerust contact met mij op om de sessie te boeken en verder te bespreken. Het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet, aangezien mijn agenda zich snel vult. 

 

Overleg

Alle cakesmash sessies zijn speciaal op jou en jouw kindje afgestemd en bevat een consultatiesessie met mij. Dit kan zowel bij mij in de studio als telefonisch. We bespreken tijdens deze sessie ideeën over taart, kleding, poseren, locatie, props en stijl. Ik zal nauwkeurig met je samenwerken en zorgvuldig luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen, om ervoor te zorgen dat je een ontspannen fotosessie voor je kindje zult hebben. Na onze consultatie neem ik contact op met mijn bakkerij, die vervolgens een perfect passende en heerlijke taart zal maken voor de shoot. Het is mogelijk om tegen meerprijs een gezondere taart te krijgen die behalve gluten/zuivel vrij is, ook nog eens vegan is en op basis van natuurlijke suikers en ingrediënten. Zodra je sessie geboekt is, ontvang je alle benodigde informatie per mail om je voor te bereiden op de shoot.

 

Garderobe

Mijn studio staat vol met een enorme assortiment aan prachtige achtergronden, versiering, feestkleding en andere accessoires. Ik werk alleen met de beste en mooiste materialen. Omdat ik graag uniek werk lever voor elke klant, is er oneindig veel keuze. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit meer dan 70 verschillende achtergronden. Alles wordt na elke sessie gewassen met wasmiddelen die vrij zijn van agressieve chemicaliën. Voel je vrij om eigen kleding mee te nemen voor de shoot, indien je een specifiek idee hebt. 

Jouw cakesmash shoot

Het punt van de cakesmash sessie is de SMASH. Hoe rommeliger, hoe beter. Bereid je voor op de puinhoop en het plezier! Dat gezegd hebbende, zijn er altijd een paar kindjes die niet van rommel houden of iets plakkerigs aan hun handen. Maak je geen zorgen, want ik heb een aantal trucjes om toch tot een geweldige sessie te komen. Na de cakesmash vindt de splash sessie plaats. Jouw kleintje kan zich helemaal uitleven in een badje met heerlijk warm water. Dit levert ook altijd leuke foto's op. Ik reserveer gemiddeld 60 minuten voor de sessie. Er staan biologische babyproducten klaar, om je kleintje na afloop mee te wassen en te verzorgen. Om jullie shoot zo prettig mogelijk te maken, staan er ook biologische drankjes klaar alsook mineraalwater. 

Retoucheren

Professionele foto-retouchering is inbegrepen in jouw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking. Terwijl ik me richt op het creëren van een natuurlijke uitstraling, zal ik de foto's naar wens bewerken. Ik bewerk de foto's in tegenstelling tot veel andere fotografen allemaal handmatig, hier zit veel tijd in. Op deze manier creëer ik mijn eigen unieke signature look. Na de shoot kies je het aantal foto's uit dat je wilt ontvangen uit een gepersonaliseerd online keuze album, waar 60-80 foto's in zitten. De gekozen foto's worden vervolgens bewerkt en enkel deze ontvang je. Dit omdat kwaliteit bij mij boven kwantiteit gaat en enkel de bewerkte foto's uitstralen waar jullie mij voor gekozen hebben.

Prijzen

Druk op de onderstaande knop voor meer informatie over de verschillende pakketten.

bottom of page