top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Nikki India en ik ben een meervoudig internationaal award winnende fotograaf gespecialiseerd in Newborn, Sitter & Cakesmash en Zwangerschapfotoshoots. Ik hou van kleurrijke unieke beelden, simpel maar sprekend en het liefst een tikkeltje 'hippie'

Sinds jong af aan heb ik een grote liefde voor fotografie. Herinneringen kunnen met een klik tastbaar gemaakt worden. Hoe vaak denken we niet "konden we maar even terug naar dat moment", gewoon om weer te zien hoe schattig die eerste twee tandjes waren bijvoorbeeld. Na de geboorte van mijn dochter merkte ik dat dit soort beelden zo bijzonder en waardevol zijn en kijk ik met veel geluk terug op alle vastgelegde momenten.

Ik neem met regelmaat deel aan workshops van prijswinnende fotografen, in zowel binnen als buitenland, zodat ik altijd op de hoogte ben van alle nieuwe ontwikkelingen op fotografie gebied.

 

Op dit moment bezit ik 3 unieke fotostudio's. Mijn mooie daglicht studio The Mansion bevindt zich in Landsmeer en is omgeven door het prachtige Noord-Hollands Landschap. Hierdoor is het ook mogelijk om een prachtige buiten reportage te doen, met alle gemakken van een studio. The Loft is een pareltje in de binnenstad van Amsterdam, gelegen aan het Westerpark. The Beach House is mijn nieuwste en tevens ook meest exotische studio, met een riante tuin en op steenworp afstand naar de prachtige rustige stranden van El Campello (Alicante).  Ook fotografeer ik op locatie omdat ik het leuk vind om allround te blijven. Ik heb een groot assortiment aan de meest luxe accessoires en unieke props die gebruikt kunnen worden om een onvergetelijke shoot te creëren.

laatsteallerjuiste.jpg

Schrijf je onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke acties!

Is je interesse gewekt? Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie waardevolle moment vast te mogen leggen!

-XxX-

bottom of page