OVER MIJ

Mijn naam is Nikki India en ik ben een meervoudig internationaal award winnende fotograaf gespecialiseerd in Newborn, Sitter & Cakesmash en Zwangerschapfotoshoots. Ik hou van kleurrijke unieke beelden, simpel maar sprekend en het liefst een tikkeltje 'hippie'

Sinds jong af aan heb ik een grote liefde voor fotografie. Herinneringen kunnen met een klik tastbaar gemaakt worden. Hoe vaak denken we niet "konden we maar even terug naar dat moment", gewoon om weer te zien hoe schattig die eerste twee tandjes waren bijvoorbeeld. Na de geboorte van mijn dochter merkte ik dat dit soort beelden zo bijzonder en waardevol zijn en kijk ik met veel geluk terug op alle vastgelegde momenten.

Ik neem met regelmaat deel aan workshops van prijswinnende fotografen, in zowel binnen als buitenland, zodat ik altijd op de hoogte ben van alle nieuwe ontwikkelingen op fotografie gebied.

 

Mijn unieke daglicht studio bevindt zich aan de rand van het Noord-Hollands Landschap. Hierdoor kan een mooie studio shoot gecombineerd worden met een prachtige outdoor shoot en kunnen we zelfs in een bootje stappen opzoek naar de beste locatie! Ook mijn eigen tuin en aangrenzende paardenstal bieden voldoende mogelijkheden. Ik heb een groot assortiment aan de meest luxe accessoires en unieke props die gebruikt kunnen worden om een onvergetelijke shoot te creëren.

laatste goede eind versie.jpg

​Is je interesse gewekt? Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie waardevolle moment vast te mogen leggen!

-XxX-