OVER MIJ

Mijn naam is Nikki India en ik ben fotograaf gespecialiseerd in Newborn, Sitter & Cakesmash en Zwangerschap fotoshoots. Ik hou van zachte dromerige beelden, simpel maar sprekend en het liefst een tikkeltje 'hippie'

Sinds jong af aan heb ik een grote liefde voor fotografie. Herinneringen kunnen met een klik tastbaar gemaakt worden. Hoe vaak denken we niet "konden we maar even terug naar dat moment", gewoon om weer te zien hoe schattig die eerste twee tandjes waren bijvoorbeeld. Na de geboorte van mijn dochter merkte ik dat dit soort beelden zo bijzonder en waardevol zijn en kijk ik met veel geluk terug op alle vastgelegde momenten.

Om jullie eigen geluksmomentjes nog beter vast te kunnen leggen, volg ik momenteel met veel plezier de opleiding tot Newborn Fotograaf. Tevens neem ik met regelmaat deel aan workshops van prijswinnende fotografen, in zowel binnen als buitenland. 

 

Mijn unieke daglicht studio bevindt zich aan de rand van het Noord-Hollands Landschap. Hierdoor kan een mooie studio shoot gecombineerd worden met een prachtige outdoor shoot en kunnen we zelfs in een bootje stappen opzoek naar de beste locatie! Ook mijn eigen tuin en aangrenzende paardenstal bieden voldoende mogelijkheden. Ik heb een groot assortiment aan accessoires en props die gebruikt kunnen worden om een unieke shoot te creëren. 

Is je interesse gewekt? Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie waardevolle moment vast te mogen leggen!

Kanaaldijk 44

1121 NX Landsmeer

info@nikkiindia.com

0031-628579192

©2020 by Nikki India Photography