top of page
Home: Welcome

Zwangerschap

Zwanger zijn is de meest bijzondere en unieke tijd in je leven. Het is mijn missie om je innerlijke kracht en schoonheid vast te leggen door middel van tijdloze kunstwerken. Ik ben trots dat ik een onvergetelijke ervaring kan bieden en prachtige portretten kan maken die jou en het wonderbaarlijke leven in jou vieren. Een zwangerschapsshoot kan zowel op locatie wereldwijd, als in mijn prachtige daglicht studio onder de rook van Alicante. Mijn studio is in het bezit van een riante tuin en op slechts enkele minuten verwijderd van prachtige rustige stranden. Hierdoor kan gemakkelijk een binnen shoot, tegen eventuele meerprijs, met een buitenshoot gecombineerd worden.

Mijn stijl

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kleurrijk, dromerig, elegant en hier en daar een vleugje hippie. Dit neemt niet weg dat er in overleg andere stijlen mogelijk zijn. Ik sta bekend om mijn unieke settings, outfits en props.

Boeken van een afspraak

Zwangerschapsfoto's kunnen het beste gemaakt worden tussen de 30 en 36 weken. Rond deze periode is je buik het mooist gegroeid. Indien jouw planning dit niet toelaat, is het ook mogelijk om op een ander moment te shooten. Neem gerust contact met mij op om de sessie te boeken en verder te bespreken. Het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet, aangezien mijn agenda zich snel vult. 

 

Overleg

De fotoshoot wordt special op jou afgestemd en bevat een consultatiesessie met mij. Dit kan zowel bij mij in de studio als telefonisch. We bespreken tijdens deze sessie ideeën over poseren, locatie, kleding en stijl. Ik zal nauwkeurig met je samenwerken en zorgvuldig luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen, zodat jouw visie werkelijkheid wordt. Zodra je sessie geboekt is, ontvang je alle benodigde informatie per mail om je voor te bereiden op je shoot.

 

Garderobe

Ik heb een prachtige selectie aan zwangerschapsjurken, nauwsluitende jurken, kanten gewaden, vleugels en sjaals beschikbaar voor jouw sessie. Het is ook mogelijk om na overleg eigen kleding mee te nemen. Verder beschik ik over een grote collectie aan accessoires voor bijvoorbeeld het haar. In mijn studio beschik ik over meer dan 70 prachtige achtergronden, wat een mooie sfeer geeft aan jouw foto's. Indien gewenst komt er tegen een meerprijs een Make-up & Hair artiest om ervoor te zorgen dat jij op je mooist bent.

Jouw zwangerschapsshoot

Zelfs als het je eerste professionele fotosessie is, is het mijn doel om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel, mooi, zelfverzekerd en krachtig voelt. Tijdens je gepersonaliseerde fotoshoot zal ik je vakkundig begeleiden op het gebied van poseren, garderobe en meer. Ik reserveer gemiddeld 90 minuten voor de shoot. Voor studio shoot gecombineerd met een buitenlocatie heb ik iets langer nodig. Om je shoot zo prettig mogelijk te maken, staan er biologische drankjes klaar alsook mineraalwater.  Indien er wordt gekozen voor een shoot op locatie, kan er gebruik gemaakt worden van een mobiel pashokje. 

Retoucheren

Professionele foto-retouchering is inbegrepen in jouw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking. Terwijl ik me richt op het creëren van een natuurlijke uitstraling, zal ik de foto's naar wens bewerken. Ik bewerk de foto's in tegenstelling tot veel andere fotografen allemaal handmatig, hier zit veel tijd in. Op deze manier creëer ik mijn eigen unieke signature look. Na de shoot kies je het aantal foto's uit dat je wilt ontvangen uit een gepersonaliseerd online keuze album, waar 60-80 foto's in zitten. De gekozen foto's worden vervolgens bewerkt en enkel deze ontvang je. Dit omdat kwaliteit bij mij boven kwantiteit gaat en enkel de bewerkte foto's uitstralen waar jullie mij voor gekozen hebben.

Loyalty programma

Indien er wordt gekozen om alle 4 de mijlpalen vast te laten leggen door mij, ontvang je een gratis mini shoot naar keuze. Dan heb je naast de zwangerschap, newborn, sitter en cakesmash serie ook nog een ander geweldige mijlpaal om voor altijd naar terug te kijken. Mini shoots zullen gehouden worden rond Kerst, Pasen, Valentijnsdag en Moederdag.

Prijzen

Druk op de onderstaande knop voor meer informatie over de verschillende pakketten.

bottom of page