top of page
Zoeken

Happy New Year!Lieve allemaal,


Nu het jaar ten einde loopt, wil ik mijn oprechte dankbaarheid uiten voor het feit dat 2023 een absoluut ongelooflijk jaar is geworden vol prachtige projecten en memorabele fotoshoots. Elke sessie was een canvas van creativiteit, en jullie vertrouwen in mijn werk betekent echt alles voor mij. Bedankt dat ik jullie dierbare momenten heb mogen vastleggen en er tijdloze schatten van heb gemaakt. Jullie glimlach, verhalen en persoonlijkheden hebben mijn werk tot een absoluut genot gemaakt.


Nu we het nieuwe jaar binnenstappen, is het mijn wens om deze geweldige reis samen voort te zetten. Moge 2024 gevuld worden met nog meer spannende projecten, verbluffende fotoshoots en onvergetelijke herinneringen. Voor degenen onder jullie die een shoot in mijn nieuwe studio in Alicante hebben gepland, bereid je voor om versteld te staan, want ik heb een ruimte gecreëerd die is ontworpen om creativiteit te inspireren en onvergetelijke momenten vast te leggen.


Ik kijk ernaar uit jullie allemaal weer te zien in de nabije toekomst!


Liefs,


Nikki India

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page