top of page
Zoeken

Christmas Mini's 2023

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023


All aboard......! Mis dit magische spektakel niet en boek nu je tickets om een treinkaartje te bemachtigen voor de Christmas Express! Er wordt 45 minuten de tijd genomen om de mooiste foto's te maken. Voor kinderen t/m 7 jaar is kleding inbegrepen. De shoot is geschikt voor alle leeftijden (kindjes die alleen gaan moeten kunnen zitten). Er worden indien gewenst ook familiefoto's gemaakt. De tweede setting wordt ook geweldig en leent zich uitstekend voor familiefoto's! Er zal eventueel ook matching kleding aanwezig zijn voor ouders, waarover later meer info volgt!

De shoot is inclusief 5 digitale high-resolution bestanden. De prijs voor losse foto's is €17,50- per stuk. De prijs van de mini bedraagt €175,-. Deze prijs geldt per 1e lijns familie. Na reserveren datum en tijd stuur ik een tikkie voor de betaling van de volledige shoot. Dit dient binnen 24 uur gedaan te worden, anders wordt het plekje weer vrij gegeven. De aanbetaling is non refundable en enkel in overleg in te wisselen voor een ander plekje. Met het boeken van dit plekje ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die te vinden zijn op www.nikkiindia.com onder het kopje informatie alsook bij deze boeking. De shoot gaat plaatsvinden in mijn studio The Loft in Amsterdam (naast het Westerpark).

Stuur een berichtje naar info@nikkiindia.com om een plekje te boeken. Vermeld hierin je telefoonnummer, leeftijd kindjes en hoeveel personen op de foto willen.

Let op, vol is vol! De plekjes gaan elk jaar hartstikke snel dus wacht niet te lang met boeken.

Liefs, Nikki India
78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page