top of page
Zoeken

Vrolijk Kerstmis '22

Bijgewerkt op: 6 jan. 2023

Lieve iedereen,


Kerstmis is alweer een paar dagen voorbij. Ik hoop dat jullie 2 geweldige dagen hebben gehad en hebben genoten van de magie. Normaliter post ik dit soort dingen altijd ruim op tijd alleen dit jaar is zo een ongelofelijk hectisch jaar, mede door het grote succes van de Kerst Mini's en het openen van mijn 3e vestiging in december, dat ik er eigenlijk nu pas tijd voor heb.


Ondertussen heb ik de setting voor de Kers Mini's voor '23 alweer helemaal bedacht. Er komen weer 2 geweldige settings aan, zowel voor jong als oud. Dit jaar zullen de Kerst Mini's iets eerder plaatsvinden dan wat jullie gewend zijn, namelijk eind oktober. Dit om te voorkomen dat als mensen kerstkaarten maken deze te laat geleverd worden. Better safe then sorry! Er zullen ook meer plekken beschikbaar komen omdat ik elk jaar binnen 48 uur volgeboekt ben. Dit betekent ook dat ik voor de maanden november en december geen shoots meer aanneem. Hou hier dus rekening mee!


Ik wil iedereen die is gekomen bedankt voor de magische shoot, het was werkelijk een feestje.


Liefs,


Nikki India
75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page