top of page
Zoeken

Vrijgekomen plekje in juni (laatste tot na de zomer!)Lieve iedereen,


Wegens een gigantische omboeking in mijn agenda, iets wat ik normaliter absoluut niet doe, is er 1 plekje vrijgekomen in juni. Dit is daarmee gelijk het laatste plekje dat er is tot midden september. Aangezien ik niet meer met wachtlijsten werk, heb ik besloten om het op deze manier kenbaar te maken.


Dit plekje kan geboekt worden voor een shoot naar keuze. Voor cakesmashes zijn er ontzettend veel leuke zomer doeken/ideeen en dit kan ook voor een sittershoot gebruikt worden. Voor zwangerschapsshoots heb ik weer ontzettend veel nieuwe jurken, kroontjes, vleugels en sieraden die gebruikt kunnen worden. Indien je dus een zwangerschapsshoot boekt zal je de eerste zijn die hier gebruik van kan maken!


Betreft de omboeking, hierover kan ik later meer delen. Dit heeft te maken met super gave dingen die op mijn dochter haar pad zijn gekomen en wat een one of a lifetime kans is. Ik kon dus niet anders dan dit aangrijpen en met een beetje meetwerk mijn agenda omgooien. Ik zal zeker in de komende weken hier meer over delen :-).


Indien je dit plekje wilt boeken kan je het beste een Whatsappje sturen naar 0031-628579192. Wie weet tot snel :-).


Liefs,


Nikki India


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page