top of page
Zoeken

Valentine's Day '23

Lieve iedereen,


Het is inmiddels de dag na Valentijnsdag. Ik hoop dat jullie allemaal veel liefde hebben ontvangen, of dit nou is van je partner, kinderen of jezelf! Eigenlijk vind ik dat het elke dag Valentijn moet zijn, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om hier een dag extra bij stil te staan.


Dit jaar waren er maar beperkte plekjes voor de Mini shoot, en deze was ook binnen no time uitverkocht. Aangezien ik elk jaar wil verassen met mijn Mini's, had ik dit jaar gekozen voor een knal roze thema met glitter & glamour. Zoals jullie weten hou ik op zijn tijd wel van een beetje over the top.


Dit jaar staan er nog een aantal Mini's gepland, waarover meer info snel volgt. Ik zit bomvol leuke ideeën en kan niet wachten om dit tot leven te brengen.


Liefs,


Nikki India

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page