top of page
Zoeken

Oplopende wachtlijst


Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de enorme interesse in mijn werk! Ik werk ontzettend hard om voor iedereen een zo mooi mogelijke setting te maken en daarmee een tijdloos en uniek eindproduct af te leveren. Alle mailtjes en berichtjes van de afgelopen tijdzijn een groot compliment en een beloning voor mijn harde werk.


Ik merk dat mijn agenda zich steeds sneller begint te vullen. Op dit moment is de wachtlijst ongeveer +/- 3 maanden. Het is het altijd waard om even een mailtje te sturen want ik heb een reserve lijst indien een shoot niet door gaat. Dat gezegd hebbende, hou er dus rekening mee dat als je een shoot wilt inplannen, je dit zo snel mogelijk doet.


Momenteel ben ik al plekjes aan het reserveren voor shoots tot en met december. Zoals in mijn vorige post vermeld heb ik een 2e studio in Spanje waar ik het ook ontzettend druk heb. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk plekjes beschikbaar te stellen in Nederland maar er is wel een limiet.


In november komt er weer een super leuke mini shoot aan voor kerstmis. Houdt dit goed in de gaten of reserveer nu alvast een plekje. De mini shoots zijn de afgelopen tijd binnen 2 dagen volledig uitverkocht. Voorkom dus teleurstellingen.


Hopelijk tot snel!


Liefs,


Nikki India

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page