top of page
Zoeken

Nieuw logo - Nieuwe studio's

Bijgewerkt op: 2 okt. 2022Tadaaaaaaaaa...... Achter de schermen wordt ontzettend druk gewerkt aan van alles en nog wat. Een van de dingen waar ik mee bezig ben geweest is het vinden/zoeken/maken van een nieuw logo. Al ruim een jaar plaats ik geen logo meer in mijn foto's, simpelweg omdat ik mijn logo gewoon echt niet meer cool vond. Na heel wat uitproberen en testen was het vandaag eindelijk zo ver! Ik kwam tot mijn nieuwe logo dat eigenlijk precies is wat ik al die tijd zocht (als ik wist wat ik zocht had het me een hoop tijd gescheeld).

Voor mij is mijn naam ontzettend belangrijk. Ik heb er altijd voor gekozen om mijn naam als 'merknaam' te gebruiken omdat het een unieke naam is die makkelijk blijft hangen. Ik wilde geen cliche camera in me logo, been there done that zeg maar. Het lettertype moest passen bij mijn naam maar ook bij wie ik ben als persoon en mijn foto's. Makkelijker gezegd dan gedaan. Alle letter types zijn volgens mij wel geprobeerd. Wisten jullie trouwens dat er lettertypes bestaan die je kan kopen om te gebruiken voor €500,-? Needless to say, dat vond ik een beetje teveel van het goede maar zo leer je nog eens wat.


Wat wil ik dat mijn logo uitstraalt? Dat zijn best wel wat steekwoorden... Strak, stoer, romantisch, herkenbaar, vrouwelijk, exotisch, goddess, fotografie, uniek, catchy. Past dat allemaal in 1 logo voornamelijk bestaande uit letters denk je dan waarschijnlijk. Kijkend naar mijn nieuwe logo denk ik dat het gelukt is. Ik heb altijd een zwak gehad voor ogen. Voor mijn werk ook niet geheel onbelangrijk ;-). Mijn ogen is wat de uiteindelijke foto creëert en de ogen van mijn klant(je) maken het beeld af. Het pupil is een half maantje. In veel culturen staat deze voor vrouwelijkheid, vruchtbaarheid, goddess, moeder, feminist. Dit is iets wat de spijker op zijn kop slaat bij mijn werk en mijn 'type' foto's. Ik werk veel met kroontjes en probeer vooral de zwangerschapsfoto's elegantie mee te geven, iets wat ook weer terugkomt in het logo.


Kort samengevat, ik ben blij! Zoals sommige van jullie inmiddels weten zijn er twee locaties bijgekomen. Een in Amsterdam die ik heb omgedoopt tot The Loft en een in El Campello (vlak bij Alicante in Spanje) genaamd The Beach House. Beide doen hun naam echt eer aan. Bij zoveel nieuwe dingen hoorde een nieuw logo en ik ben blij dat ik mijn brand verder kan uitbreiden in een nieuw jasje.


Iedereen is van harte welkom in mijn nieuwe studio's, al is het voor een kopje koffie om even bij te praten en rond te kijken!


Liefs,


Nikki India

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page