top of page
Zoeken

Melkbadjes

Bijgewerkt op: 2 apr. 2021


De afgelopen paar weken heb ik weer onwijs veel gave Cakesmashes mogen verzorgen. Mijn hart gaat altijd een beetje sneller kloppen als dit gecombineerd mag worden met een melkbadje. Elke Cakesmash eindigt met een badje maar er kan gekozen worden om in plaats van water het bad te vullen met echte melk. Ook wordt hierbij gebruik gemaakt van echte bloemen, veel groen en eventueel fruit. De meerprijs voor dit is €50,- en wordt qua styling volledig naar wens uitgevoerd. Wanneer er wordt gekozen voor een platinum upgrade is dit inbegrepen.


Favoriete foto's van veel ouders zijn altijd de echte spetter foto's. Door mijn manier van fotograferen worden de druppels als het waren bevroren wat een super gaaf effect geeft. Wanneer er wordt gewerkt met melk is dit effect nog beter zichtbaar, omdat de witte kleur net iets meer afsteekt. Ook creëert een melkbadje meer variëteit in het album omdat er eigenlijk een extra setting wordt gemaakt. Er kan gekozen worden om de kleuren van de setting terug te laten komen maar dit hoeft natuurlijk niet. Time to get creative!


Wisten jullie trouwens dat een melkbadje niet alleen leuk is als einde van een Cakesmash? Ook voor een Sitter sessie of een reguliere shoot is een melkbadje ontzettend leuk om te doen. Als je mooie en aparte foto's van jouw kindje wilt is dit echt een aanrader. Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag dit soort foto's? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@nikkiindia.com of 0031-628579192.


Liefs,

Nikki India
58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page