Zoeken

Datums Mini Shoots 2022


Lieve iedereen,


Eindelijk is het zo ver! De datums voor de aankomende Mini Shoots van 2022 zijn bekend. Omdat mijn agenda op het moment zo druk is met reguliere shoots, heb ik helaas wat minder plekjes beschikbaar dan gebruikelijk. De meeste plekken zijn al geboekt dus wees er echt snel bij als je een plekje wilt bemachtigen.


23/03/2022 - Paas Mini's. Deze shoot is volgeboekt.


09/07/2022 - Portret Mini's. Hierbij worden mooie portret foto's van jou kindje gemaakt. De foto's zal ik opleveren in kleur en zwart wit. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van een haar bandje of bloemenbandje. Geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze zelfstandig kunnen zitten t/m 18 jaar. Geen volwassenen, geen familiefoto, etc. Prijs €100,- inclusief 5 digitale high-resolution bestanden. Deze prijs geldt per 1e lijns familie.


07/08/2022 - Mommy & Me Mini's. Dit is een shoot gericht op een moeder met haar kinderen. Er zal kleding beschikbaar zijn voor de moeder, alsook voor kinderen tm 8 jaar. Tevens zullen er ook accessoires aanwezig zijn. Tegen meerprijs kan er een Make-Up artiest geregeld worden. Er kunnen ook familiefoto's gemaakt worden met vader, broertjes-zusjes etc. Geschikt voor alle leeftijden. Prijs €100,- inclusief 5 digitale high-resolution bestanden. Deze prijs geldt per 1e lijns familie.


07/11/22 tm 23/11/2022 - Christmas Mini's. Dit jaar gaat de kerstshoot grootser en magischer dan ooit worden! Wat dat inhoudt blijft geheim ;-)! Het is nu mogelijk je op te geven om als eerste te kunnen kiezen uit de beschikbare plekjes wanneer de datums definitief zijn vastgelegd. Prijs €100,- inclusief 5 digitale high-resolution bestanden. Deze prijs geldt per 1e lijns familie.


Bij interesse in een van deze shoot kan je het beste een Whatsappje sturen naar 0628579192. Het is ook mogelijk om een email te sturen naar info@nikkiindia.com maar dit lees ik minder snel dan een Whatsappje. Ik zal dan de beschikbare tijdssloten doorsturen en na de betaling van de shoot is het plekje gereserveerd.

Wie weet tot snel!


Liefs,


Nikki India

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven