top of page
Zoeken

Daar wordt aan de deur geklopt.....Lieve iedereen,


Het is vandaag 5 december en ondanks dat ik in Spanje ben vier ik natuurlijk wel Sinterklaas met mijn dochter. Of misschien zijn wij beide wel stout geweest en in de zak meegenomen naar Spanje ;-).


Elk jaar doe ik een Sinterklaas shoot met mijn dochter en het is zo leuk om haar groot te zien worden. Ik krijg vaak de vraag of ik ook een mini shoot organiseer voor Sinterklaas maar dat ga ik niet doen en waarschijnlijk in de toekomst ook niet. Dit omdat het erg dicht bij kerst ligt en dit voor mij de drukste periode van het jaar is.


Maar niet getreurd..... Volgend jaar komt er een heuse Halloween mini shoot waarbij kinderen volledig verkleed op de foto kunnen! Halloween begint steeds meer te leven in Nederland en wordt in Spanje al groots gevierd. Ik heb een ontzettend leuke achtergrond besteld dus ik heb er alvast zin in!


Voor nu ga ik snel verder met het bewerken en opleveren van alle kerst foto's. Maak er een gezellige dag van vandaag!


Liefs,


Nikki India

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page