top of page
Zoeken

Bye Bye '22 - Well Hello '23


Lieve iedereen,


De glazen bol van Madame Sky heeft laten zien dat er voor iedereen een gezond en gelukkig jaar in het verschiet staat!


Ik hoop dat het nieuwe jaar net zo een feestje gaat worden als '22. Ik kijk met plezier terug op het afgelopen jaar waar ik ontzettend veel mooie shoots heb mogen doen, mijn bedrijf ontzettend gegroeid is met 2 extra studio's waarvan 1 zelfs internationaal, leuke mensen heb ontmoet en veel heb geleerd. Niet alleen ben ik als persoon gegroeid in '22, mijn collectie aan props, achtergronden, jurken, kroontjes, etc etc is ook vrolijk meegegroeid. Daar waar al mega veel keuze was is nu oneindig veel keuze. Ik kan niet wachten dit allemaal te gaan gebruiken.


Ik hoop jullie in een van mijn nieuwe studio's te mogen verwelkomen!


Liefs,


Nikki India

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page