top of page
Zoeken

2e studio in Spanje!


Eindelijk kan ik dit nieuws met jullie delen! Vanaf heden beschik ik over een prachtige studio in de provincie Alicante in Spanje! Mijn studio is een prachtig oud Spaans gebouw met een oppervlakte van 1000m2. Aangezien het in deze regio bijna altijd mooi weer is, zal ik ook onwijs veel buiten foto's gaan maken.


Ik heb de laatste tijd super veel klussen gedaan in Spanje en dit is daarmee een logische volgende stap voor mij. Dit betekend echter wel dat ik mijn tijd een beetje moet opsplitsen en er minder beschikbare plekjes zijn in Nederland. Wel zijn jullie van harte welkom om een shoot in te boeken voor als jullie toevallig naar regio Valencia gaan. Ik heb nog zo ontzettend veel ideeën en kan niet wachten om deze uit te werken. Stay tuned!


Voor meer informatie over een shoot in Spanje kan je mij het beste even een mailtje sturen naar info@nikkiindia.com.


Liefs,


Nikki India

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page