Algemene voorwaarden

Shoots

1.1 Indien een shoot wordt geboekt/gereserveerd bij Nikki India, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

1.2 De fotoshoots vinden plaats in overleg met Nikki India op een samen overeengekomen dag, locatie en tijdstip. Een newbornshoot wordt geboekt op basis van de uitgerekende datum. Het is belangrijk om binnen 24 uur na de geboorte contact op te nemen om een definitieve datum te overleggen. Wanneer dit niet gebeurt kan ik niet garanderen dat er nog een plek is. 

1.3 De baby/zwanger/kind/familie shoots duren gemiddeld 1-1.5 uur. De newbornshoots kunnen 3-4 uur duren. Alles gebeurt zonder tijdsdruk. Een shoot duurt zolang als nodig is.

1.4 Styling gebeurt in overleg. De stijl moet aansluiten bij de klant maar wel kloppend zijn.

1.5 Er mag eventueel een tweede persoon meekomen die helpt met de styling.

1.6 Het is niet toegestaan om zelf filmpjes of foto's te maken tijdens de shoot zonder dit eerst te overleggen.

1.7 Kom op tijd. Indien je te laat bent kan het gebeuren dat dit van de shoot tijd wordt afgetrokken, ivm andere klanten.

1.8 Vul direct het online ontvangen gegevensformulier in.

Gezondheid

2.1 Bij elke vorm van ziekte/verkoudheid die kunnen duiden op COVID-19 gaat de shoot niet door. Deze wordt dan in overleg verplaatst. Laat direct weten indien mogelijk wanneer symptomen zich voordoen.

2.2 Er moet minimaal 1.5 meter afstand zijn tussen Nikki India en het volwassen model/begeleider. Hou er dus rekening mee dat de shoots voorlopig net even iets anders gaan dan normaal gesproken. Waar nodig wordt een mondkapje gedragen. Het desinfecteren van handen zal regelmatig door iedereen moeten gebeuren.

2.3 Mocht er contact zijn geweest met een persoon die besmet is (geweest) met COVID-19, zal er pas na 14 dagen een afspraak worden ingepland.

2.4 Indien Nikki India ziek is, zal zij dit zo snel mogelijk laten weten. Er wordt dan in overleg een nieuwe afspraak gemaakt.

 

Betaling & annulering

3.1 De aanbetaling van €100,- dient na het vastleggen van de datum te geschieden. Dit bedrag is niet restitueerbaar.

3.2 Na het inzien van het online keuze album kan het pakket geüpgraded worden en er kunnen losse foto's worden aangeschaft. Pas na deze betaling worden de gekozen foto's bewerkt en opgeleverd. 

3.3 De geboekte shoot kan tot14 dagen voor afgesproken datum geannuleerd worden. Zie echter punt 3.1. Hierna kan de shoot alleen in overleg verplaatst worden. Indien je ervoor kiest de geboekte shoot niet meer te willen, zal na dit termijn het volledige bedrag betaald moeten worden. 

 

Digitale bestanden

4.1 Na de shoot ontvang je een link naar een online album waar een grote selectie van de foto's staan. Deze foto's zijn onbewerkt en bevatten een groot logo. In dit album wordt het aantal foto's gekozen, passend bij het gewenste pakket.

4.2 Wens je meer foto's te ontvangen van de shoot kan dit voor een bedrag van €15,- per foto of het pakket kan geüpgraded worden.

4.3 Alle digitale bestanden zijn bewerkt en van hoge kwaliteit en resolutie.

4.4 De foto's worden verzonden via We-Transfer en je ontvangt dit per mail. Indien er gekozen is voor het gouden pakket worden de foto's ook nog op een USB-stick gezet, welke opgehaald kan worden in de studio.

4.5 Indien je de digitale bestanden krijgt, heb je het gebruiksrecht, niet het auteursrecht. Je mag het voor eigen gebruik delen, afdrukken en kopiëren. Het is niet toegestaan om in te sturen naar b.v. een fotowedstrijd of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

4.6 Het auteursrecht van de foto blijft ten alle tijden van Nikki India Photography

Privacy

5.1 Nikki India zal zorgvuldig omgaan met jouw persoonlijke gegevens en deze niet doorgeven aan derden of openbaar maken.

5.2 Alle bestanden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden door Nikki India. Indien je dit niet wilt, dient dit voor aanvang shoot gemeld te zijn.